Paul A. Boelen

Home

Rouwonderzoek

Publicaties

  CV  

Contact

Links

Meer informatie over rouw en verwerking is te vinden op de volgende websites.

rouwonderzoek.nl

Op deze pagina vindt u informatie over onderzoek van de onderzoeksgroep rouw en verliesverwerking van de Universiteit Utrecht. Vanaf half augustus 2014 kunt u zich aanmelden voor een onderzoek naar kortdurende online rouwhulp.

rouwhulp.nl

Op deze website vindt u informatie over het programma ROUWHULP; een vroegtijdige, preventieve behandeling voor kinderen en jongeren in rouw.

www.JJPV.nl

J.J.P.V. (Jong Je Partner Verloren) is een lotgenotensite, bedoeld voor mensen die op een jonge leeftijd hun partner zijn verloren.

www.rouw.nl

Een website van Uitvaart Internet Diensten (UID) met informatie over uitvaart, rouw en allerlei aspecten die daarmee te maken hebben.

Psychowijzer

Een website van het Fonds Psychische Gezondheid met informatie over psychische problemen, waaronder rouw en verliesverwerking

Verwerk

Een privé initiatief dat geleid heeft tot een uitgebreide website over rouw en verwerking

Broederziel alleen

Deze website richt de aandacht op het verlies van een broer of zus en wil een bijdrage leveren aan maatschappelijke erkenning en herkenning van rouw van broers en zussen.

Rouwzorg Vlaanderen

"Rouwzorg Vlaanderen vzw" is een vrijwilligers organisatie rond 'zorg om mensen in rouw' en wordt gerund door een ploeg ervaren en geschoolde mannen en vrouwen. Het eigen werkterrein ligt in en rond Antwerpen.